VLOOIEN 

vlooienVlooien kunnen lastig zijn. U komt terug na een (korte) afwezigheid en uw huis of kantoor blijkt een vlooienplaag te herbergen. Dit zijn meestal kattevlooien (ook op honden) en soms hondevlooien. Mensenvlooien komen zo goed als niet meer voor. De vlooien die onze huisdieren bij zich dragen hebben geen voorkeur voor mensen (de namen zeggen het eigenlijk al), toch zullen ze wel proberen bloed te zuigen bij mensen, gewoonweg omdat er op het moment dat ze uit de pop kruipen geen honden of katten in de buurt zijn. Hier wordt u niet ziek van, het jeukt wel. Door het krabben vanwege de jeuk kunt u de huid beschadigen en zo wél ziekteverwekkers in uw huid krijgen.

U kunt zelf een aantal dingen doen om overlast te voorkomen danwel zoveel mogelijk te beperken. Voordat u uw woning of bedrijf voor een kortere of langere periode verlaat is het verstandig om alle vloeren te reinigen, bijvoorbeeld door stofzuigen. Denkt u dan ook aan de naden, kieren en plinten. Geef uw hond en/of kat vlooienbandjes, -druppeltjes of -tabletjes, daarmee voorkomt u ook veel overlast.

Alle honden en katten dragen regelmatig vlooien en hun eitjes met zich mee. Bij regelmatige behandeling van uw huisdier met vlooienbandjes of andere middelen zullen deze vlooien en eitjes sterven en geen problemen veroorzaken. Vlooienmiddelen raken echter uitgewerkt, misschien zijn sommige vlooien wat sterker dan anderen en beter bestand tegen de gebruikelijke bestrijdingsmiddelen of is er eens vergeten het huisdier te beschermen. De meegenomen vlooien en de eitjes zullen dan niet sterven en kunnen de bron van een ware vlooienplaag zijn.

Als u een vlooienplaag heeft kan Klomp Ongediertebestrijding u er snel van verlossen. Door het gebruik van een speciale methode, waardoor er als het ware een wekenlange bestrijding tegen vlooien plaatsvindt, kunnen wij u snel van uw probleem afhelpen. Belangrijk is dat er voor een bestrijding goed gereinigd wordt door middel van stofzuigen. Dat kunnen wij natuurlijk voor u verzorgen, maar u kunt dat ook zelf doen. Daarna vindt de behandeling plaats. Neemt u voor de kosten, die beslist meevallen, eens vrijblijvend contact met ons op.

 

Klomp Ongediertebestrijding. Voor de beste oplossing.