Klomp Ongediertebestrijding is specialist in het bestrijden van alle voorkomende plaagdieren (van oudsher noemen we dat ongedierte).

Diverse insecten

Klomp Ongediertebestrijding is prima toegerust met de meest geschikte apparatuur en middelen om alle mogelijke dierplagen te bestrijden. Natuurlijk bestrijden we alle insecten die problemen of overlast geven, maar hieronder ziet u een opsomming van enkele insecten. Door op de naam van de insecten te klikken ziet u meer informatie.

 

Houtaantasters

Houtaantastende insecten kunnen we onderverdelen in nathoutboorders en drooghoutboorders. Nathoutboorders zijn onder andere de veranderlijke boktor, die bijvoorbeeld in openhaardhout voorkomt. Hieronder de meest voorkomende houtaantastende insecten met de daarbij behorende uitleg.

 

Knaagdieren

Knaagdieren kunnen grote schade toebrengen aan uw huis of schuur. Wist u bijvoorbeeld dat muizen met hun geknaag aan electriciteitskabels zelfs woningbrand kunnen veroorzaken?

 

Wespen en Bijen

Wespen zijn algemeen voorkomend in Nederland. De meeste wespensoorten zijn solitair levende insecten, zoals sluipwespen, graafwespen, houtwespen etc.