Kruimruimtesaneringen, - isolatie en zwambestrijding

Vocht of zelfs (stilstaand) water in uw kruipruimte kan ernstige problemen verzoorzaken! Denk maar aan schimmels, optrekkend vocht, muffe en ongezonde lucht in huis enzovoort. Als u last krijgt van schimmels is een gedeeltelijke of hele sanering van de ruimte en vloer nodig, als het nog niet zo ver is, is het raadzaam om de problemen met schimmels te voorkomen.

Er is een oplossing!

Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding gaat deze problemen adequaat te lijf. Voorheen losten wij vochtproblemen op met schelpen. Inmiddels hebben wij nu ook alweer enige jaren zeer goede ervaringen opgedaan met Drowa® en Isodro. Materiaal vervaardigd uit volledig gerecycled polystyreen. Een revolutie op het gebied van isolatie. Want geen ander product maakt uw kruipruimte warm en tevens droog.

Snelle service, unieke voordelen:

Drowa®- en Isodrochips worden los gestort in uw kruipruimte. Dit gebeurt snel en adequaat met een speciaal ontwikkelde blaasunit. Met een capaciteit van maar liefst zo’ n 500 m² per dag! De ruimte tussen de chips voert het vocht naar beneden af. De bovenkant en de rest van de kruipruimte is altijd kurkdroog. Zelfs als er water in staat! Een unieke oplossing waarmee aanmerkelijk minder warmte verloren gaat.

Doeltreffend vochtproblemen verhelpen:

Er zijn vele oplossingen op de markt. Alleen bij Drowa® en Isodro en bij gebruik van schelpen weet u zeker dat schimmels nooit meer terugkeren. Wel terugkerend is het voordeel op uw energienota. Een besparing van 5 m³ gas per m² geïsoleerd vloeroppervlak per jaar is met Drowa® of Isodro geen uitzondering!

De voordelen van Drowa® / Isodro op een rij:

  • meer comfort en gezondheid
  • onbeperkte werking en levensduur
  • droge en toegankelijke kruipruimte
  • voorkomt vochtschade aan woning en leidingen
  • lage eenmalige investering
  • waardestijging van uw woning
  • snel en eenvoudig aan te brengen
  • forse besparing op uw energienota

 

 

     

Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding. Voor de beste oplossing.