Diverse

Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding zorgt naast bestrijding ook voor preventie en voorlichting op het gebied van plaagdierbeheersing. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden:

Scholing

Alcide Klomp, de eigenaar van het bedrijf, geeft sinds 1 januari 2009 ook les bij het KAD, het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen te Wageningen. Hij verzorgt daar lessen voor nieuwe bestrijdingstechnici en ook voor ervaren ongediertebestrijders in de vorm van nascholing. Weer een bewijs van de vakmanschap, de ervaring en de kunde van Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding!


Ook voor gastlessen, lezingen en trainingen over ongediertebestrijding kunt u ons benaderen.

Camera-inspectie

Heeft u een vermoeden dat u last heeft van ongedierte? Wilt u zien wat er gebeurd? Dat kan! We kunnen een camera-inspectie uitvoeren waarbij duidelijk wordt wat er precies aan de hand is. Neem voor meer informatie conact op, we staan u graag te woord. Ons telefoonnummer is 0521 -744 844 of 0655 - 128222.

Second opinion

Heeft u een ander huis gekocht? Gaat u verbouwen? Heeft u een bouwkundig rapport waarin staat dat er houtworm of boktor is geconstateerd of heeft u dat zelf gezien (boormeel, gaatjes in het hout)? Twijfelt u of u houtworm of boktor heeft? Neemt u eens contact met ons op. Een inspectie is kosteloos. Op de behandeling krijgt u zelfs tot 10 jaar schriftelijke garantie!

 

Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding. Voor de beste oplossing.