Advies

Al jaren is Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding hét aanspreekpunt inzake ongedierte en ongediertebestrijding voor onder andere de gemeente Steenwijkerland, de gemeente Westerveld en de gemeente de Wolden. Wij werken voor diverse woningstichtingen, bedrijven en natuurlijk ook voor particulieren. Door samenwerking met en toetsing door betrouwbare gerenommeerde onderzoeksinstellingen als Nedon kunt u zeker zijn van deugdelijke adviezen en gegarandeerde resultaten.

Diverse makelaars en woningstichtingen maken gebruik van onze diensten als het gaat om inspecties en behandeling van objecten, met name als het gaat om houtworm, boktor of schimmels. Anderen, zoals schoonmaakbedrijven en aannemers, maken gebruik van onze diensten, van bestrijden van wespennesten tot het vakkundig ontsmetten van gebouwen. Hier vind u meer informatie over alle bedrijven waar wij mee samenwerken.

Ook geeft de eigenaar van Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding, Alcide Klomp, alweer enige tijd les aan aankomende bestrijdingstechnici en aan vakmensen die nascholing volgen. Dit bij het KAD, dat onder andere ook door het RIVM is erkend als partner.

Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding helpt u bij overlast door plaagdieren. Dat kunnen muizen en/of ratten zijn, maar ook insectenplagen als kakkerlakken, wespen, vliegen, vlooien etc. kunnen wij afdoende oplossen. Vanwege de specialisatie door één van de collega's in mollenbestrijding kunnen wij beweren ook op dat gebied één van de besten te zijn.

Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding is niet aangesloten bij een vakvereniging of een overkoepelende organisatie. Bewust niet, omdat dat in onze ogen geen meerwaarde aan onze service en kwaliteit geeft. Elke ongediertebestrijder in Nederland is wettelijk verplicht een vakbekwaamheidsdiploma te halen. Verder getuigt het van normale en vakkundige bedrijfsvoering dat er een WA-verzekering is en dat er gewerkt wordt met betrouwbare, moderne en goede apparatuur en met uitsluitend toegelaten bestrijdingsmiddelen en -methoden. Precies zoals Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding dat doet! Dat betekent wel dat onze klanten nooit teveel betalen (absurd hoge contributies of bijdragen hoeven niet te worden doorberekend) en kunnen rekenen op een onafhankelijk advies, dienst en product.

Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding werkt met de beste en nieuwste apparatuur, de meest effectieve toegelaten bestrijdingsmiddelen en volgens beproefde methoden. In veel gevallen geven we volledige, en bij bestrijding van houtaantastende insecten zelfs meerjarige, garantie. Natuurlijk zijn we gediplomeerd volgens de eisen van de overheid (EVM-gecertificeerd) en de ARBO-wet (VCA).

Omdat Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding een persoonlijke benadering hoog in het vaandel heeft staan, zullen we na melding van plaagdierenoverlast bij u langskomen om een inspectie uit te voeren en een bestrijdingsplan op te zetten. Onze communicatielijnen zijn kort en helder, zodat u weet waar u aan toe bent. Daar waar extra informatie nodig is, zoals logboeken, veiligheidsbladen, bestrijdingsplannen inclusief plattegronden enzovoorts, wordt dat verzorgd.  Ook de kosten zijn helder, u krijgt vooraf een prijsogave zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Omdat Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding geen groot bedrijfswagenpark heeft, geen dure kantoorpanden, geen lange wegen om tot de uitvoerenden te komen, en omdat we vanuit meerdere standplaatsen snel inzetbaar zijn, zijn de kosten laag. Dit berekenen wij door aan onze klanten, informeert u eens naar onze alleszins redelijke tarieven. Hiervoor kunt u ons bellen op het centrale telefoonnummer 0521 - 744 844, faxen via 0521 - 362798 of via e-mail contact met ons opnemen. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 uur en 18.00 uur en via e-mail 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Op alle activiteiten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.


Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding. Voor de beste oplossing.