• Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding is een gezond bedrijf met een sterke groei. Regelmatig kunnen we collega's inhuren voor diverse klussen. Bent u geïnteresseerd in participatie in een sterk groeiende, duurzame en vakkundige organisatie die opereert in de particuliere en zakelijke markt? Neemt u dan eens contact op met Alcide Klomp, de eigenaar van Klomp Bedrijfshygiene en  Ongediertebestrijding. We kunnen vast samenwerken op diverse niveaus.
  • Nu het zomer is trekken de muizen en ratten uit de beschutting van menselijke activiteiten omdat er buiten weer voldoende voedsel te vinden is. Soms komen ze toch nog in woningen, schuren en bedrijven omdat ze schuilplaats, nestelmogelijkheden en beschutting zoeken. Ze blijven gek op ons afval en wat de mensen voeren aan vogels. Wees zuinig met het voeren van dieren buiten. Het is vaak niet nodig. Wilt u wel voeren? Voer dan liever twee keer per dag een beetje dan ineens een heleboel. Als dieren (vogels, kippen, eenden etc.) uw voer in een kwartiertje kunnen opeten is het goed en: ze leren snel! Ze weten binnen de kortste keren dat u voert en op welke tijden.
  • Als u twijfelt of u overlast heeft door schadelijke knaagdieren neemt u dan vooral contact met ons op. Ratten zijn vies, hebben veelal rattevlooien die ziektes als de pest (komt nog steeds voor!) en de ziekte van Weill kunnen overbrengen op huisdier en mens. Ook hun uitwerpselen en urine kunnen ziektes overbrengen. Een gedegen inspectie en een daaruit voortvloeiend advies over de nodige bestrijdings- en weringsmaatregelen kunnen veel problemen verhelpen en in de toekomst voorkomen. Ook kunt u zelf bestrijden, alle professionele materialen en middelen koopt u bij Klomp Berijfshygiene en Ongediertebestrijding tegen scherpe prijzen.
  • Wespen en hoornaars kunnen al wat overlast veroorzaken. Als u twijfelt of u wel of geen wespennest heeft neemt u dan contact op. U krijgt garantie op de bestrijding van een wespennest, en in veel situaties kan het gevaarlijk zijn om zelf met wespennesten aan de gang te gaan. Neemt u gerust contact op, we geven u graag advies.
  • Ook andere insecten als vlooien en vliegen zijn erg actief, voor een goed advies en een prima bestrijding neemt u conact op via 0521 - 744 844.
  • Natuurlijk weet Klomp Bedrijfshugiene en Ongediertebestrijding ook raad met steenmarters. Ondanks de beschermde status van deze diertjes zijn er binnen de wettelijke grenzen wel maatregelen mogelijk om ervoor te zorgen dat u geen overlast meer heeft van de leefstijl van deze nijvere jagertjes. Ook in het zwembad te De Wijk heeft men onze expertise ingeroepen.
  • Er zijn jammer genoeg nog steeds "beunhazen" actief, ook in het werkgebied van Klomp Bedrijfshygiene en Ongediertebestrijding: bestrijders die niet (voldoende) gecertificeerd zijn, geven vaak geen bon waarop de uitgevoerde werkzaamheden, de prijs (met BTW apart vermeld!) en de N.A.W.-gegevens van de bestrijder staan. Sta erop dat u een bon krijgt, en als ze die niet willen of kunnen geven: betaal dan niet!! Wij zijn wettelijk verplicht u zo'n bon te geven én ons Vakbekwaamheidsdiploma te tonen indien u daarom vraagt. Vraag ook om garantie, laat de bestrijder daar duidelijk in zijn! Ook extreem lage prijzen zijn een teken. U weet: alle waar heeft zijn prijs. tegen of onder de kostprijs werken kan niet, dat gaat ten koste van de kwaliteit van de werkzamheden. Wilt u weten wie wel en wie niet betrouwbaar zijn aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.

Voor meer informatie over deze of andere onderwerpen kunt u bellen met 0521 - 744 844 of 0655 - 128222 op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. U kunt dan informatie inwinnen over plaagdierenproblemen en afspraken maken voor werkzaamheden (inspecties, uitvoeren van bestrijdingen etc.). Oók in en na vakantieperiodes zijn we gewoon bereikbaar.